Elsker suga kuk, bli munnknullet og matat med sperma, er med på alt med spermalekar. Er norsk som jobber noen dager i mnd i Stockholm, vil bli kjent med en kille jag kan treffa på kvelden og ha herlig sex med. Du må være glad i å munnknulla og se meg eta din sperma. Du skal kun bruka munnen min, det gir meg et herlig kick. Helst ha stor kuk.

4 svar “Elsker suga kuk

  1. Hej!
    Skulle vilja träffa och göra härliga saker.
    Älskar att munknulla och spruta massor med sperma!
    Bor i Uppsala, hör av dig så kanske vi kan ses 😉

  2. Hej 🙂 jag är en snäll och trevlig sambokille på 43 år i Stockholm…med mycket humor…jag har en profil på sidan som jag har valt som rubrik till detta meddelande som försök att då kontakt med dig…jag söker lite spänning i min tillvaro…jag tycke om din annons väldigt mycket…jag gillar kvinnor som som älskar att suga på en stor kuk…och som älskar sperma…min kuk är 17 cm vid stånd med en omkrets på 14 cm…jag är rakad på både pungen och på min kuk…hoppas på lite spännande mailkontakt med dig 🙂 🙂 🙂 hoppas du läser detta och vill maila till mig…ha det så bra så länge 🙂 mvh Rolf

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *