Hejsan! häftigt detta med att söka kontakt via blogginlägg! Det må vara lite snuskigt men det är iaf lite nytänkande vilket jag gillar. Jag söker inte efter kärleken eller något, utan säger rakt ut vad jag söker efter : Jag är en tjej som söker kille ! men inte fär kärlek, eller vänskap! Jag söker en kille som vill knulla mig på helgerna då jag är ledig. Jag arbetar som flygvärdinna och reser mycket, därför är det väldigt svårt att hinna med att inleda en relation här hemma i sverige, då jag bara e hemma korta etapper. Jag skulle vilja träffa en kille som uppfyller mina krav. Kraven är såklart att du ska vara snygg men viktigast av allt att du ska tända på att träffa en flygvärdinna bara för sex, utvalda helger varje månad. Låter detta bra? ta kontakt med mig !

6 svar “Flicka söker pojke

 1. Pingback: En tjej som älskar nakenbilder | Naknatjejer
 2. Pingback: Min fitta är alltid våt | Fittor
 3. Hej!

  Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 Har en kompis med snygg kropp och amazing face och vi båda söker vårt första sex! ^^’ Om du har en kompis? skulle du/ni vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^^'
  Mail: [email protected]

  Puss<3 från Daniel & Sam

 4. Hm mycket intreserad om allt det du säger e sant.
  Jag e en galen men snäll kille på 30år bor i stan.
  0735363618

 5. Faaan va grym du e Jag hade definitivt inte fixat att ens gf6ra he4lften Fe5r nog bf6rja tre4na pe5 de KramJa jag me5ste se4tta 50 st innan someramn, imorgon ska det testas igen kramen

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *