Sex och njutning sägs göra så att kroppen utsöndrar sitt egna morfin, vad det nu må kallas. Så bortförklaringen ”Nej älskling jag har för ont i huvudet för att ha sex i kväll” fungerar inte längre. Fast somliga har ingen att knulla med även om de skulle vilja *vinkar frenetiskt*, och jo, just nu behöver jag åtminstone ha sex för palla ta värktabletter x.x!

8 svar “Ge mig sex

  1. Skulle verkligen vilja hjälpa dig med alla endorfiner (kroppsliga morfin) du någonsin behöver:p messa gärna mig;) kommer vara i Umeå på jul och mellandagarna… 0730937053:)

  2. Jag äldre man, men faktiskt laddad med hormoner, en utlänning
    jag vill göra så har till dig;

    Jag läger dig på din sida, jag är bakom dig, lyfter upp din ena ben, din knä väck på min axel, köra in i dig djupt den närmaste hål du har, och höra dig stöna.

    godkänd ?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *