2 svar “knullkontakt Jönköping Så snart som möjligt

 1. hej,

  jag 180/73-74kg slank utan att vara small
  jag är omskuren (15cm omkrets (genomsnitt 10-12cm) L tror 16.17cm)
  borstar kroppen strax innan jag duschar
  jag är mycket omtänksam, mycket
  jag arbetade i Bank
  Jag är inte Sven Svensk, Svensk medbörjare sedan 39år tillbaka.
  OCH JAG VILL HA DIG. Obs, min ålder kan du ta den med nypa salt. fysisk starkare, annars jag skulle inte skriva till dig.

  jag ska göra den har till dig:

  jag lägger dig på din sida, jag lyfter upp din ena ben, din knä väck på min axel, jag kommer in i dig analt/vaginal, om analt, försiktigt, sakta, med glid medel och höra dig stöna och skrika att ska komma in i dig djupare.

  jag vänder på dig, du ligger på ryggen, jag har dina båda ben på min axel, din rumpa upp, jag gräver i din röv, du glor på mig med fyrkantiga ögon, säjer aj aj aj ooh aaaj oohhhhhhhhh

  Det är inte bara anal sex, jag stimulerar din klitoris tills du får orgasm, orgasmen blir intensivare därför din anal muskel har min kuk, som är i din rumpa, att omfamna och klämma, dubbel njutning fram sida och back sida samtidigt. det ska vara skönare och längre sex.

  godkänd? kyss

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *