Hej!
Jag vet inte riktigt vad jag söker här inne men är öppen för förslag! 😉
Vill du veta något är det bara att skriva 🙂

3 svar “Öppen för förslag

  1. Hej!

    Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 Har en kompis med snygg kropp och amazing face och vi båda söker vårt första sex! ^^’ Om du har en kompis? skulle du/ni vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^^'
    Mail: [email protected]

    Puss<3 från Daniel & Sam

    1. ve4nta lite he4r… hur kan du vara hemma om du precis gick och varff6r slukle han ste4nga df6rren om du gick?hahahaha. me5ttligt ff6rvirrande inle4gg.

  2. Bra att du presenterar vad inle4gget haalndr om: boken du le4ser . Bra ockse5 att du skriver hur du tror att det kommer att vara att le4sa den!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *