Två porriga brudar som ställer upp på det mesta i sexväg söker nu på detta sätt efter lite sällskap. Vi brukar dela på de killar vi hittar tillsammans i en skön trekant! skulle du kunna hantera oss båda tror du ? vi är verkligen två olydiga flickor! skriv till nån av oss på Knullkontakt eller så får vi se.

2 svar “Porriga brudar här söker efter rätt kille

  1. Jag skulle lätt kunna hantera er båda! Är 20 år vältränad, är hel rakad. har en kuk på 20cm (stånd). Gillar att göra allt möjligt. Har varit modell för ett fåtal tidningar. Jag letar efter något roligt och en trekant skulle vara grymt!

  2. Eftersom Temptation är bisexuell så har vi ofta pratat om hur spännande och kul det skulle vara att ha en tjej till att leka med tillsammans. Tanken av en trekant med Temptation och en tjej till får min snuskiga fantasi att slå volter i huvudet på mig, det finns verkligen ingen gräns för hur kul vi tre skulle ha efter några glas vin! Det ända som jag tror blir svårt är nog att hitta en tjej som är så öppensinnad och avslappnad i sängen som Temptation är och det skulle nog behövas för att ha så porrigt som möjligt tillsammans.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *