Min bästa kompis fredrik ringde på och frågade om jag ville följa med till stranden och självklart svarade jag ja. det var några andra killar som skulle följa med också. så vi cyklade ner till stranden och där möttes
jag av den mest fantastiksa kvinna jag någon sin sett. hon hade en perfekt kropp lagom smal (lite att hålla om) ,välformad bröst inkapslade i en bh. hon låg i sin stol alldelles själv så jag gick fram till henne och sa: du är så vacker. Hon tittade häpet på mig och sa: nämen tack. då ropade fredrik : kommer du eller sisten i får va! Då vände jag mig om och sprang mot bryggan. Jessica som kvinnan hetter tänkte för sig själv : vilken modig pojke som sa så där. Han ska få en överaskning av mig. sen när vi hade badat klart gick vi upp för att torka oss och byta om. När vi var klara skulle vi cykla hem men då kom kvinnan (jessica) fram till mig och drog mig undan. då ropade fredrik och dom andra : kommer du eller? jag svarade: jag stannar kvar lite till. Dom cyklade hem och jag vände mig mot jessica. Hon var så vacker där hon stod. – vad heter du igentligen?
-marcus svarade jag.
-så marcus du är verkligen modig våga komma upp till mig och säga att jag är vacker.
– mmmmm svarade jag.
– så vill du följa med mig hem?
– okej svarade jag med darrande röst.
så gick vi mot hennes bil. jag lämnade min cykel kvar.
när vi hade kommit hem till jessica fråga hon mig om jag ville ha läsk eller någonting.- läsk blir bra.
så hon gav mig en läsk.- jag ska bara gå till toan kommer tillbaka snart. jag satte mig på en stol och väntade tog några klunckar. sen kom hon till köket helt naken jag bara sprutade ut läsken och gapade.
– komm hit marcus. jag ställde ifrån mig burken och gick mot henne. hon började knäppa upp mina jeans dp blev jag hård väldigt snabbt. sen drog hon ner kalsongerna och började slicka. jag var tvungen att hålla i något för jag höll på att svimma. efter ett tag var jag nära på att komma då slutade hon. – nu är det din tur att göra det skönt för mig. jag började smeka hennes kropp med darrande fingrar komm upp till brösten och övergick med tungan. slickade runt hennes bröst vårtor nafsade lite lätt. hon började stöna lite. – fortsätt. jag fortsatte neråt till fittan och började slicka henne där,sticka in tungan. sen gick hon ner på alla fyra med arslet mot mig så jag tröck in kuken där var lite ivrig i början men sen sa hon att jag skulle sakta ner så att jag inte skulle komma så fort. jag tittade på klockan den var fem jag skulle vara hemma vid fyra. så hon fick skjutsa mig till stranden där min cyckel stod. hon gav mej sitt nummer och sa ring mig. sen dess har vi haft många sköna stunder tillsammans .

Vad tycker ni om att läsa sexnoveller?

Ett svar på annonsen “Stranden

  1. Jag kom helt plötsligt att tänka på vad vi hade haft för oss innan Simon dök upp och avbröt oss. Hur jag precis var på väg att suga in Anders hårda stånd. Jag kände hur det hettade till i min kropp igen, precis som det gjort för en liten stund sedan. Min blick vandrade ner längs Simons mage, skymtade hans lem under vattenytan. Samtidigt kände jag Anders mot min rygg, hur hans mandom hade vaknat till liv igen. Tänkte han på samma sak som jag? En svindlande tanke svepte genom mitt huvud… min kille.. en annan kille.. en riktigt läcker en dessutom.. vi stod där alla.. nakna.. och åtminstone två av oss hade gryende kåthet i kropparna. Två killar.. det hade varit en fantasi för mig ända sedan jag upptäckt vad man kunde ha killar till. Just som mina tankar svävade iväg och mitt bidrag till småpratet blev lika med noll föreslog Simon att vi skulle stiga upp igen. Mina tankar gick på högvarv, skulle jag våga? Skulle jag kunna ta initiativet? Hur skulle jag göra? Vad skulle hända om det gick åt skogen? Anders och jag delar alla våra tankar och han kände väl till mina fantasier, så där skulle nog inte vara något problem. Vi gick upp mot strandkanten medan tusen tankar for igenom mitt huvud samtidigt som jag kände att kroppen började bli allt mer otålig.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *