Det är vår nu! det är nu man vill träffa en kille. Jo jag är en tjej som letar efter killar/män i hela sverige att hitta på roliga saker med i vår! trist att vara ensam, joo visserligen har jag mina vänner, men inte riktigt det jag behöver nu, jag behöver kärlek på en annan nivå, ni vet de där med att ligga under en filt att kramas med en kille och se en rysare tillsammans, eller mysig sex en hel helg där man bunkrar upp med god mat låser dörren och bara njuter av varandras kroppar! är inet oviktigt men det viktigaste är ändå oinsidan. spelar ingen roll du kan vara snygg och ha en stor kuk, men ändå vara en skitstövel eller en tråkig människa, allt måste klicka för att det ska fungera även personligheten och främst kemin. skriv till mig iaf så börjar vi där.

5 svar “Tjej söker pojkvän

  1. Pingback: Vill åka på kryssning | Unga svenska tjejer 18+
  2. En tje bjud henns kropp mot utnjuta timmar med vilken som hellst
    är du inte rädd från sjukdom o sedan bli lesen

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *