Jag söker efter killar som gillar att sola och åka utomlands flera ggr per år för just sol och bad. Solar ibland naken, men tycker ändå det är mysigt men ultra tunna string på mig så det blir en rand efter solningen. Jag har hört att vissa tycker till och med det är erotiskt upphetsande med den vita randen. Jag har varit mycket till Spanien men skulle absolut vilja se mer av Asien. Självklart är jag inte bara ute efter solkompisar utan även jag behöver kuk! skriv ett par rader till mig och berätta om dig själv. Glöm inte att bifoga en bild på dig. Utseendet är inte allt men joo

2 svar “Träffa mig i helgen?

  1. This is a comment to the admin. I came to your ”Träffa mig i helgen? | Dejta Gratis” page via Google but it was difficult to find as you were not on the first page of search results. I see you could have more traffic because there are not many comments on your website yet. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your site: http://www.trafficforseo.com/web-traffic. I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. I used their services and got significantly more traffic to my site. Hope this helps 🙂 Take care.

  2. ”Det vore ett ve4rre brott mot me4nskligheten att korsa deras gener e4n att provspre4nga ke4rnvapen i Lerum.” Hahhahaaaa! Se5 je4vla bra!Jag le4ste ockse5 en intrevju med honom idag de4r han se4ger”Jag skulle vilja ha en se4rbo, jag vill le4ngta efter min tjej hela tiden och e4r re4dd ff6r att bli uttre5kad om vi bor ihop. Tidigare har jag trf6ttnat ve4ldigt le4tt i ff6rhe5llanden”I samma intrevju se4ger han”Nu vill jag bara vara lycklig och skratta mer och hitta en tjej. Ska det vara se5 je4vla sve5rt?!”Jag vill inte vara se5n men JA, jag tror det e4r re4tt sve5rt att hitta en tjej om man e4r 40, bor i en etta, upplyser om att man trf6ttnar le4tt och fortfarande inte ens e4r redo att bo ihop med ne5n…att han dessutom pe5ste5r att tjejer gillar drinkar med lyspinnar i ff6r att dom blir se5 glada av att dom kan gf6ra armband av pinnen sen gf6r att jag vill se4ga ne5t som jag se4llan se4ger…Vc4X UPP! Kanske lyspinntjejerna kan ta till sig av den uppmaningen ockse5!?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *