2 svar “Trött på att vara ensam!

  1. Ja i helgen så var ju jag som sagt var på tjejvasan för andra gången. Har nu åkt tjejvasan 2 år i rad. Och nu kännde jag på mig redan vid start att jag skulle klara detta, frågan var bara vilken tid jag skulle få i år. Jag visste ju att min tid förra året var 5 timmar och 1 minut och jag sa ju tidigare att de skulle vara roligt att slå den tiden nästa gång jag ställer upp i tjejvasan.Tyvärr så har de ju inte vart så jätte mycket snö denna vinter så man har kunnat åkt så mycket skidor. Men jag har ju simmat rätt så mycket i stort sett minst en gång i veckan och ibland 2 gånger i veckan och när jag vart iväg och simmat så har jag aldrig simmat under 60 längder dom senaste gångerna. Oftast så har jag simmat 60 längder ( 1 och en halv km) eller så 80 längder ( 2 km). Men jag han ju åka 2 svängar på skidor i alla fall. och samman lagt ungefär drygt 8-9km, de var allt jag han åka på skidor denna vinter. Sen kom man ju av sig med träningen lite på slutet när en av mina bästa hockey vänner gick bort hastigt och lustigt. Men när jag tillslut gled över mållinjen i Mora efter att åkt 3 mil på skidor i år med och fick se min tid i år, så hade jag slagit tiden som jag fick förra året med 40 minuter. Så jag känner mig jätte nöjd. Min tid i år blev alltså 4 timmar och 21 minuter.Och än en gång får jag tacka min underbara Pappa som ställde upp och skjutasde mig på tjejvasan i år också. Och detta år var även mamma med och såg när jag startade och kom i mål. Och jag kan lova de är en grym kännsla när man kommer i mål i mora och har klarat av att åka 3 mil på skidor. En väldigt härlig utmaning är de alltsåPå parkeringen vid starten i OxbergBörjar dra ihop sig till startRedo inför 3 milHär åker jag över mållinjen i mora !

  2. Hej på er! Skolan igår då. Övertrött tjej leder till dålig humor så slutade med att jag och Michelle gick och skrek-sjöng, haha.. Efter skolan blev det hem, jag,Michelle och Ck käkade på pizzerian och sen färgade jag håret på Michelle. Kvällen spenderades med brudarna och några andra. Sovit som ett litet barn idag. Imorse var de ju bara att gå t skolan. Hade nationella. Gick bra hoppas jag. Är hemma nu, har vart i tvättstugan, ätit frukost och så. Men skriver väl sen, puss!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *